Zväčšené lymfatické uzliny v tele 2 mesiace

Registrácia: 09/04/2017 Správy: 6

Zväčšené lymfatické uzliny v tele 2 mesiace

Všetko to začalo 2 mesiace. Späť 5. júla. Bolesť v krku, sliz skĺzol po zadnej stene, trvalý kašeľ a jedna submandibulárna LU zapálená. Obrátili sa na ORL, faryngitídu, polysinusitídu a laryngotracheitídu. Znížte spektrum týždňa. Krv z 17.07 je dokonalá. Príznaky zmizli a po 2 dňoch sa opäť objavili tie isté. Opäť šiel do ORL. Tavanic menovaný týždeň. Rez, kašeľ preč, zvyšok zostáva, pridali sa nové zvýšenia. LU na krku. Vyrobené ultrazvukové LU: submandibulárne LU až 26-7 mm štrukturálne. Uzist povedal, že uzly sú dobré. V tom istom čase bola silná slabosť, hodená do tepla, potom v chlade. Zdalo sa, že všetko horí. Temp. Zvýšený na 37 maximum. Skočil z 35,9 na 37. Ona išla k lokálnemu onkológovi, už dlho pochyboval o defektu, potom ho však určil na 07.08. Podal dub a biochémiu 05.08. Kpali leukocyty ostro na 3,3., Lymfocyty1. Bilirkbin tiež zvyšoval cholesterol. Takouto analýzou sa vystrašilo 07.08 ráno do onkologického centra na profesora. Urobili CT s kontrastom mäkkých tkanív krku, ok, obp a ozp, malej panvy. Pripojiť výsledok. Lekár, ktorý čítal CT, nevidel nič kritické. LU sú všade až 6-7 mm a fibróza vrcholov pľúc, hoci na ultrazvuku boli asi 3 cm, profesor z rakovinového centra povedal, že nie je ich časť, nejaký druh intrakel. Infekcia a tak, aby prepichnutie v žiadnom prípade nevylezlo. Menovaný metrogil 5-7 dní in / in a dexometazón za 7 dní. Išiel som na stránku. Ak chcete povedať, že oncologist nebudem prísť k prepichnutiu kvôli dobrému CT. Sklonil sa k zemi a povedal, že môj CT sken neznamená nič a potrebuje punkciu. Žiadne zlepšenie po liečbe. O týždeň neskôr som sa vrátil do onkologického centra v hroznom stave, nemohol som dýchať, strašnú dýchavičnosť a slabosť. (Teraz si myslím, že PA mohla byť?) Lekár videl môj vlastný strach, podľa môjho názoru. Opäť, CT a dexometazol 8 cu. CT sken sa nezmenil. Potom profesor predpísal sedatívum a obrátil sa na špecialistu na infekčné ochorenia. Medzitým sa nové LU objavujú v slabinách, podpazušiach a na krku. Infekcionista povedal, že nie som ich klientom, VEB bola chorá už dlhú dobu, nebola mononukleóza, HIV odmietli. špecialista na infekčné choroby zároveň rozprával príbeh o priateľovi, ktorý nemal žiadne príznaky, kým jeho príbuzní nevideli hrbole na krku, lymfóm 4. stupňa sa ukázal byť odporučený, štádium 4 lymfómu sa odporúča, hematológ a onkológ by sa mali vrátiť a urobiť punkciu. Zároveň menoval Tsikloferon vm podľa schémy a sviečky Viferon 2 p. za deň. Hematológ povedal, že LU nie je ich profilom a neexistujú žiadne údaje o systémovom krvnom ochorení, ktorý by poslal Lukora do onkológu. Kým som išiel k lekárom kvôli slabosti, LU bola, samozrejme, narušená, potom bola vytiahnutá, potom sa len zranili, zdalo sa, že sa objavili na zadnej strane hlavy, ale snažila sa nevenovať pozornosť. Podpazušia bolí zle, hrudník, ale to sa zdá byť pred kritikom. Už niekoľko dní nie je bolesť taká jasná. Opäť ENT pozrela, povedala, že hrdlo je jasné. A on prísne zakázal robiť bodnutie aspoň mesiac na pozadí dexametazónu, povedal, že UL sú absolútne dobré, aj keď veľké. Analýzy po prejdení metrogyl a dexometazón, norma, leykity prudko vyskočili. Dnes sa to opäť stalo zlým, slabosť a opäť som horel všetky, tempo bolo 36,9. vrhá do horúčky, lymfatické uzliny sú boľavé. Všeobecne, zmätený. Doktor, zachrániť. Čo je so mnou? Lymfóm? Veľmi sa obávam, chcem zvýšiť svoju malú dcéru sama, unavená z plaču. Potrebujem prepichnúť? Hoci píšu všade a onkológ sám povedal, že to nie je informatívne a často dáva falošné výsledky. Uzi re-urobiť, rozšíril všetky lymfatické uzliny v skupinách, submandibular, occipital, krčnej, axilárnej, inguinal. Uzist povedal, že nie sú patologické, všetky štrukturálne. Kam ďalej?

Registrácia: 10.7.2016 Správy: 4,142

Neviem, podľa môjho názoru, v úplne prvom článku v Nete je všetko veľmi jasné, ktorou cestou sa vydať.

Aby nedošlo k zámene benígny proces s malígny. S najväčšou pravdepodobnosťou musíte urobiť histológiu postihnutého uzla a potom pokračovať. A moja rada je, že nie ste liečení na symptomatológiu, ale sú liečení systémovo, bude to viac mätúce.

A tu je profesor v podobnom prípade, odporúča, aby sa pichnutie - a tam už ísť ďalej

Registrácia: 28.8.2017 Správy: 12

Do biopsie, a rozptýliť všetky pochybnosti, znížiť uzol na kontrolu. Trpel som šesť mesiacov pre všetkých lekárov, zanechal veľa peňazí. na jedného hematológa, potom na druhého. Pre infekčné ochorenia, ultrazvuk, CT, MRI, ultrazvuk všetkých lymfatických uzlín. Všetky testy boli normálne, lymfatické uzliny v podpazuší boli zväčšené a boli v slabinách. Vyrezali lymfatické uzliny, povedali, že všetko je v poriadku a posielané z onkológie. Lymfatické uzliny až do podpazušia sa nevrátili do normálu, uplynuli 3 roky.

Registrácia: 09/04/2017 Správy: 6

Lymfatické uzliny sa zvyšujú 2 mesiace

Veľmi rád by som „počul odpoveď“ od Dr. VG Potapenka. dnes si lymfatické uzliny zachovávajú svoju veľkosť, robia ultrazvuk v onkologickom centre, profil uzla zlých uzlov nevidí, ako aj indikácie pre biopsiu. Z sťažností, citlivosť lymfatických uzlín je stále silná, bedra je boľavé a ťažké dýchavičnosť. Na CT fibróze vrcholov pľúc. Môže dať taký obraz? Alebo kt musieť prečítať? Odpovedzte prosím.

Registrácia: 25/25/2014 Správy: 1,223

Dobrý večer, Aigul. CT vyšetrenie je najinformatívnejšou metódou na elimináciu lymfómu. Ultrazvuk je na to zbytočný. Všetky uzliny sú malé až do 1 cm, čo vylučuje lymfóm ako taký. Na druhú stranu, všetky vaše sťažnosti môžu dať "non-rakovina" otázky, od ochorenia štítnej žľazy a končí depresívne poruchy. Zdá sa mi teda, že ste drahý dobrému terapeutovi.

Lymfatické uzliny, všetky zväčšené? (3534 zobrazení)

Predtým sa do detailov nedostala do detailov a zdá sa, že nikdy neboli sondované. Teraz sú jasne hmatateľné (a zdá sa, že boli trochu zväčšené, ale koľko nemôžem posúdiť, pretože zvyčajne neviem, čo by mali byť? Necítite sa vôbec?) V oblasti slabín na oboch stranách. V axilárnej oblasti je na jednej strane mierne rozšírená a na druhej strane sú hmatateľné 2 uzliny: jedno mierne zhutnené a zväčšené a druhé, nie ďaleko od neho, ako guľa s hrúbkou 5 mm pohybujúcou sa pod kožou.
Aj na krku sa cítia, najmä na jednej strane.

Chápem, že to nie je norma, najmä táto guľa, pravdepodobne tam predtým nebola, ale ako nebezpečná je situácia?
Urobila som ultrazvuk všetkých orgánov, relatívne normálne, ak nevenujete pozornosť chronickým odchýlkam. Krvné testy 2ks v poslednom mesiaci vzhľadom na normu (len zvýšené krvné doštičky, červené krvinky a hematokrit).
Zvlášť desivé, pretože toľko uzlov sa zväčšuje naraz ((Alebo to môže byť dočasný jav? Cítim sa dobre, nič neublíži)

Urobte ultrazvuk všetkých uzlov, nechajte sa pozrieť na štruktúru. Na dotyk, môžete prísť s akoukoľvek veľkosťou sa vám páči, a aspoň nejakým spôsobom zameraný na ultrazvuk.
V slabinách je norma až 2,5 cm, krk je normálny až 1,5 cm.
Ako píšete 5mm je absolútne normálna veľkosť.
Ale opäť v slabinách môže byť z problémov v gynekológii, krk je zuby, tonzilitída, faryngitída. Podpazuší, hrudníka.
Ak je priamo v tele, môže byť vírus-web, listerióza, cmmv.
Všeobecne platí, že ak sa naozaj obťažujete, potom urobte ultrazvuk.
Ak sa ukáže, že štruktúra uzla nie je normou, rozmery sú naozaj veľké. Potom sa má urobiť CT vyšetrenie hrudníka, skontrolovať na prítomnosť vírusov a prijať hematológa. Pridal: Alenkin 79 C.B. odpoveď

ATP pre odpoveď))
nie sú viac ako veľkosť, ktorú ste napísali, len sa bojíte, že boli menšie a nedali sa cítiť.
Lekár tam nenašiel žiadne problémy len od gynekológa, jediná vec je, že vaječník je mierne zväčšený o jeden, ale uzol je na oboch stranách rovnaký a nie len od vaječníkov.
Na krku je to možné a zo zubov, aj keď všetko liečím, je tu len jedno podozrenie na zub, na druhej strane je tento nárast hmatateľný, na druhej strane dosť.
Ale axilárne desivé. alebo s prsníkom, ktorý by sa mal vyšetriť. Stále sú možné problémy s pľúcami, fajčím veľa, kašeľ je malý darček, všetky pľúca sú upchaté kecy fajčenia ((Bojím sa urobiť röntgen, ak Boh zakáže, čo je zlé - po tom, čo som sa o tom dozvedel, budem ohnutý 10 krát rýchlejšie a nebude šanca na vyliečenie) (Tento týždeň chcem tento zvyk ukončiť, bude to mesiac, potom sa môžem rozhodnúť len na röntgen. Áno, nie som správne, mýlim sa, ale nemôžem nič robiť ((Odpoveď

Všeobecne platí, že ak sú mierne rozšírené po celom tele, prenesená infekcia je skôr typ EBV.
Potom sú rozmery toho, čo som napísal, v priemere. Tj. Je to dokonca aj vtedy, ak je aspoň v slabine uzol 3 cm na dĺžku, nestarajte sa.. ak je šírka 0,5..1 cm.
Zlé uzly sú častejšie okrúhle, spaney, nehybné, pevné na dotyk a nie elastické.
A tak si myslím, že si sa len nabral, nie je tam nič zväčšené.
Mnohí z nich zrazili uzly a nič.
Ale pozrite sa na pľúca, x-ray 2 projekcie je pekné, ale CT bude vidieť mediastinum, vnútorné lymfatické uzliny, a akékoľvek problémy, ak je. Pridal: Alenkin 79 C.B. odpoveď

Ešte raz vďaka. Uzly v slabinách sú široké asi 0,5 až 1 cm na šírku - na pozadí miernej expanzie nie je veľmi ťažké, ale zreteľne viditeľné tesnenie snímané na šírku maximálne 1 cm na 1 stranu na každej strane.
Axiláre sú rovnaké, okrem jednej - jedna samostatná prechádzka vo forme hustej, neelastickej guľatej guľôčky 0,5 mm (((
A s pľúcami sa zatiaľ obávam, že budem naliehavo prestať fajčiť a potom to urobím, nerobil som röntgenové žiarenie viac ako 10 rokov (ja som 31 g), viem, ale je to desivé.
Dokonca aj dnes som sa dozvedel strašné správy, môj otec, podľa výsledkov prieskumu, podozrenie na rakovinu, 90% šancu na hroznú diagnózu. Prečo tak 58 rokov, zdravý životný štýl a podobne. Neviem, ako sa v takejto situácii nezlomiť a zostať pokojný pre svoje zdravie. odpoveď

Neexistuje žiadne zlepšenie, podľa môjho názoru, naopak, mierne sa zvýšili v slabinách, pridala sa teplota 37, hlava po spánku je ťažká, nejaká slabosť, ale to môže byť z toho, že som nebol takmer týždeň mimo domu, ale Doma mám často depresiu a nevoľnosť, musím byť aktívnejší, aby som sa cítil dobre.
Ale aj tak som prestal fajčiť, druhý deň na elektronickej cigarete, a neberiem tie obvyklé. Včera sa udialo veľa zlých vecí, dnes je to už čistejšie sputum, dúfam, že neskôr to prejde.
A na začiatku týždňa pôjdem začať chodiť k lekárom, stále sa musím pripojiť na kliniku, ešte som sa nepripojil ani raz, nebolo potrebné. odpoveď

Lymfatické uzliny

Boli sme už u rôznych lekárov. ORL nás poslal k zubárovi, zubárovi do Laury. Lohr povedal, že sa vráti k chirurgovi chirurgovi a už k nemu nepôjde. Potom nás chirurg poslal k fytológovi. Vo fytizátori 4-krát urobili florografiu (môj manžel a ja, aj ja, len v prípade, že sme prešli), znovu dali mantu. Všetko je normálne, až potom, čo manta zostane na červenom mieste. Phisisator poslal k imunológovi. Teraz sme zložili veľa testov a čakali na výsledky. 2. marca budeme darovať imunogram. Zriedkavo sa nám chorý (raz za rok av lete - alergický na peľ). Takto sa všetci navzájom kopáme, ale čo a prečo sa nedá povedať. Dieťa ľúto, všetky žily sú už štiepané. Tiež musíte ísť na testy alergie. Hrôza.

Sú pohyblivé a polotuhé, nie bolestivé. Syn už všetkým lekárom hovorí, že sú boľavé, inak sa dotýkajú, drvia. To už je unavený.

Lymfatické uzliny, všetky zväčšené? (3535 zobrazení)

Predtým sa do detailov nedostala do detailov a zdá sa, že nikdy neboli sondované. Teraz sú jasne hmatateľné (a zdá sa, že boli trochu zväčšené, ale koľko nemôžem posúdiť, pretože zvyčajne neviem, čo by mali byť? Necítite sa vôbec?) V oblasti slabín na oboch stranách. V axilárnej oblasti je na jednej strane mierne rozšírená a na druhej strane sú hmatateľné 2 uzliny: jedno mierne zhutnené a zväčšené a druhé, nie ďaleko od neho, ako guľa s hrúbkou 5 mm pohybujúcou sa pod kožou.
Aj na krku sa cítia, najmä na jednej strane.

Chápem, že to nie je norma, najmä táto guľa, pravdepodobne tam predtým nebola, ale ako nebezpečná je situácia?
Urobila som ultrazvuk všetkých orgánov, relatívne normálne, ak nevenujete pozornosť chronickým odchýlkam. Krvné testy 2ks v poslednom mesiaci vzhľadom na normu (len zvýšené krvné doštičky, červené krvinky a hematokrit).
Zvlášť desivé, pretože toľko uzlov sa zväčšuje naraz ((Alebo to môže byť dočasný jav? Cítim sa dobre, nič neublíži)

Urobte ultrazvuk všetkých uzlov, nechajte sa pozrieť na štruktúru. Na dotyk, môžete prísť s akoukoľvek veľkosťou sa vám páči, a aspoň nejakým spôsobom zameraný na ultrazvuk.
V slabinách je norma až 2,5 cm, krk je normálny až 1,5 cm.
Ako píšete 5mm je absolútne normálna veľkosť.
Ale opäť v slabinách môže byť z problémov v gynekológii, krk je zuby, tonzilitída, faryngitída. Podpazuší, hrudníka.
Ak je priamo v tele, môže byť vírus-web, listerióza, cmmv.
Všeobecne platí, že ak sa naozaj obťažujete, potom urobte ultrazvuk.
Ak sa ukáže, že štruktúra uzla nie je normou, rozmery sú naozaj veľké. Potom sa má urobiť CT vyšetrenie hrudníka, skontrolovať na prítomnosť vírusov a prijať hematológa. Pridal: Alenkin 79 C.B. odpoveď

ATP pre odpoveď))
nie sú viac ako veľkosť, ktorú ste napísali, len sa bojíte, že boli menšie a nedali sa cítiť.
Lekár tam nenašiel žiadne problémy len od gynekológa, jediná vec je, že vaječník je mierne zväčšený o jeden, ale uzol je na oboch stranách rovnaký a nie len od vaječníkov.
Na krku je to možné a zo zubov, aj keď všetko liečím, je tu len jedno podozrenie na zub, na druhej strane je tento nárast hmatateľný, na druhej strane dosť.
Ale axilárne desivé. alebo s prsníkom, ktorý by sa mal vyšetriť. Stále sú možné problémy s pľúcami, fajčím veľa, kašeľ je malý darček, všetky pľúca sú upchaté kecy fajčenia ((Bojím sa urobiť röntgen, ak Boh zakáže, čo je zlé - po tom, čo som sa o tom dozvedel, budem ohnutý 10 krát rýchlejšie a nebude šanca na vyliečenie) (Tento týždeň chcem tento zvyk ukončiť, bude to mesiac, potom sa môžem rozhodnúť len na röntgen. Áno, nie som správne, mýlim sa, ale nemôžem nič robiť ((Odpoveď

Všeobecne platí, že ak sú mierne rozšírené po celom tele, prenesená infekcia je skôr typ EBV.
Potom sú rozmery toho, čo som napísal, v priemere. Tj. Je to dokonca aj vtedy, ak je aspoň v slabine uzol 3 cm na dĺžku, nestarajte sa.. ak je šírka 0,5..1 cm.
Zlé uzly sú častejšie okrúhle, spaney, nehybné, pevné na dotyk a nie elastické.
A tak si myslím, že si sa len nabral, nie je tam nič zväčšené.
Mnohí z nich zrazili uzly a nič.
Ale pozrite sa na pľúca, x-ray 2 projekcie je pekné, ale CT bude vidieť mediastinum, vnútorné lymfatické uzliny, a akékoľvek problémy, ak je. Pridal: Alenkin 79 C.B. odpoveď

Ešte raz vďaka. Uzly v slabinách sú široké asi 0,5 až 1 cm na šírku - na pozadí miernej expanzie nie je veľmi ťažké, ale zreteľne viditeľné tesnenie snímané na šírku maximálne 1 cm na 1 stranu na každej strane.
Axiláre sú rovnaké, okrem jednej - jedna samostatná prechádzka vo forme hustej, neelastickej guľatej guľôčky 0,5 mm (((
A s pľúcami sa zatiaľ obávam, že budem naliehavo prestať fajčiť a potom to urobím, nerobil som röntgenové žiarenie viac ako 10 rokov (ja som 31 g), viem, ale je to desivé.
Dokonca aj dnes som sa dozvedel strašné správy, môj otec, podľa výsledkov prieskumu, podozrenie na rakovinu, 90% šancu na hroznú diagnózu. Prečo tak 58 rokov, zdravý životný štýl a podobne. Neviem, ako sa v takejto situácii nezlomiť a zostať pokojný pre svoje zdravie. odpoveď

Neexistuje žiadne zlepšenie, podľa môjho názoru, naopak, mierne sa zvýšili v slabinách, pridala sa teplota 37, hlava po spánku je ťažká, nejaká slabosť, ale to môže byť z toho, že som nebol takmer týždeň mimo domu, ale Doma mám často depresiu a nevoľnosť, musím byť aktívnejší, aby som sa cítil dobre.
Ale aj tak som prestal fajčiť, druhý deň na elektronickej cigarete, a neberiem tie obvyklé. Včera sa udialo veľa zlých vecí, dnes je to už čistejšie sputum, dúfam, že neskôr to prejde.
A na začiatku týždňa pôjdem začať chodiť k lekárom, stále sa musím pripojiť na kliniku, ešte som sa nepripojil ani raz, nebolo potrebné. odpoveď

Zväčšené lymfatické uzliny recenzia

Správa Svetik_and_Dimuljka »Pi May 06, 2005 09:08

Posolstvo pre Kayflend »Fri May 06, 2005 09:46

Správa Svetik_and_Dimuljka »Fri May 06, 2005 09:59

Príspevok Kayflend »Piatok 06.5.2005 12:45

Správa Svetik_and_Dimuljka »Fri May 06, 2005 17:37

Posolstvo Natalia Borisovna »6. mája 2005 21:30

Správa Molka »St 11. mája 2005 16:47

Správa Svetik_and_Dimuljka »St May 11, 2005 19:00

Správa Svetik_and_Dimuljka »St May 11, 2005 19:49

Lymfatické uzliny

Správa Mary "Ne 29. máj 2005 15:53

Dostal som sa sem do archívu otázok a odpovedí na slovo v texte "lymfatické uzliny". Záujem nie je nečinný, pretože syn má zväčšené krčné lymfatické uzliny (objavené pri silnej vírusovej rinitíde). Po prečítaní som si uvedomil, že potrebujem OAK so vzorcom. Darovali krv (mesiac po objavení lymfatických uzlín), hoci sa začal ďalší výtok z nosa (opäť vírus, pretože začali chodiť do detských skupín). Pediater uviedol, že krv je normálna.

Potom som sa čudoval, čo ďalej? I nepochopil Doktora. V archíve, v podstate dáva odporúčanie na kontrolu krvi každých šesť mesiacov, ale jedna mama píše, že krv by mala byť darovaná aspoň raz týždenne! Neodhalil som žiadne zásadné rozdiely v opise situácií (v písmenách). Tak ako byť? Možno mi niekto povie?

Správa Natalia "Ne 29. mája 2005 17:25

Správa od Alya »Ne 29. máj 2005 21:57

Správa Alina "Po máj 30, 2005 00:06

Lymfatické uzliny môjho dieťaťa sú zväčšené takmer od narodenia.
Lekári sme sa zdali, povedala, že je to v poriadku.
Ja sám som čítal, že až 5 rokov zväčšených lymfatických uzlín (v neprítomnosti iných problémov) je normou! Telo v tomto veku čelí obrovskému množstvu vírusov a mikróbov, čo ho robí imunitným, čo je zaťaženie lymfatického systému (ktorý toto všetko filtruje)
A ešte viac počas choroby!
Ak vám lekár nepovedal nič a krv je v poriadku, potom som si istý, že nemáte nič vážne!

Poznám pár detí z vnútorného kruhu, ktorí majú tiež neustále zväčšované lymfatické uzliny a všetko je tiež v poriadku

Správa Natalia Borisovna »Po 30. máj 2005 00:22

Príspevok Kayflend »St Jun 01, 2005 11:51

Dievčatá! Tu som s dcérou práve z hematológa. Máme rovnaký problém - zväčšené lymfatické uzliny. Jeden uzol asi 1 cm až 0,6, ďalšie 2 lymfatické uzliny niekde s hráškom, ktorý som si všimol na hrudníku pred 8 dňami. Išli sme k pediaterovi, ktorý nariadil vyšetrenie hematológom, onkológom, ORL pacientom, fytizátorom a zubárom. Áno, prešiel KLA, kde je všetko v poriadku. Samozrejme, že lymfocyty sú 60, ale hematológ hovorí, že je to norma. Uskutočnil sa abdominálny ultrazvuk, aby sa zistilo, či sa pečeň a sliznica zväčšili (ľúto, ak som to napísal zle). Na čo je všetko? Bolo mi to vysvetlené takto: okrem všetkých ďalších neškodných vredov sa môžu prejaviť malígne ochorenia hematopoetického systému a rôzne neoplastické ochorenia. Tu je. Stačí ich len vymazať a potom len sledovať. Onkológ okamžite odmietol všetky nádorové ochorenia, diagnostikujúc "reaktívnu hyperpláziu lymfatických uzlín". Hematológ hovorí, že to nevyzerá ako krvné ochorenie (nastanú zmeny v KLA, rozšírená pečeň a salionion), ale hovorí: "Nikto nie je proti tomu imunitný." V zásade sme aj my v poslednej dobe strašne chorí, ale od chvíle zotavenia, až kým som neobjavil veľkú lymfatickú uzlinu, trvalo asi týždeň. Aj keď som si to nemohol okamžite všimnúť. Odchádzame na more 5. júla a predtým, že musíme prejsť druhým krvným testom. Veľmi desivé Milá mama, ktorá má rovnaký problém! Nevzdávajte sa tejto témy, podeľte sa o svoje horké skúsenosti a navzájom sa podporujte. A potom je jeden po druhom nejako nepohodlný a desivý. Možno by som sa nemal tak báť?

Pridané po 2 minútach:

Alya, chcel som sa opýtať: aké sú príznaky Vášho dieťaťa? Ak je to možné, povedzte nám viac.

AntiVSD.ru - Vegetatívno-cievna dystónia, výskyt a symptómy, liečba a prevencia, osteochondróza

Vegetatívna vaskulárna dystónia => Strach z rakoviny => Začalo sa téma: JuliaN od 29. decembra 2014, 06:19:09

Dobrý deň, vážení členovia fóra.

Čítal som fórum na dlhú dobu, naučil som sa veľa užitočných informácií, ale rozhodol som sa napísať prvýkrát. Bol by som veľmi vďačný, keby si niekto z vás prečítal túto tému a vyjadril svoj názor.

Veľmi dlho som trpel hypochondriou, už boli obdobia posadnutosti Vichom, Parkinsonovou chorobou, rakovinou hrdla a tak ďalej a tak ďalej. Teraz je tu nové kolo.

Všetko to začalo overovaním hormónov štítnej žľazy, všetko bolo v prijateľnom rozsahu. Ale ja, ako pravý hypochondr, som sa rozhodol pozrieť sa na moju schj sám, našiel 2 malé lymfatické uzliny pod čeľusťou, teraz je takmer nič z toho, potom boli rozšírené kvôli chorobe. Všeobecne platí, že z týchto lymfatických uzlín, môj "vyšetrovanie" na internete o tomto príznaku išiel, oh, nemal by som začať čítať všetko za nič, začal skúmať ďalšie lymfatické uzliny. V dôsledku toho som našiel 2 pomerne veľké femorálne (inguinálne) lymfatické uzliny, nie tie, ktoré sú hneď vedľa rozkroku, ale o niečo ďalej. Bežala k lekárovi, pozreli sa na mňa zo všetkých strán, absolvovala krvný test, röntgen, všetky pravidlá. Lekár povedal, že tieto lymfatické uzliny, o ktorých existencii som nikdy predtým nevedel pred vlastným vyšetrením a žil v tichosti, sa môžu zvýšiť v dôsledku chronickej plesňovej infekcie na prstoch na nohách a zo zarastených nechtov na nohách, ktoré sa pravidelne objavujú. Liečba predpísaná, v blízkej budúcnosti začnem užívať lieky. Nemôžem sa však vôbec upokojiť, zdá sa, že dôvodom nie je pravda, že lekár sa mýli, neustále kontroluje všetky možné lymfatické uzliny, nespí dobre, plače, znepokojuje veľa, už prezentuje chemoterapiu (((((((Chlapci, prosím, povedzte mi, kto môže, ako môže už sa vytiahnite spolu, ako začať primerane hodnotiť situáciu (((Môže pleseň a mierny zápal na nechtoch spôsobiť zvýšenie lf? Som strach môj mladý muž. Vďaka vopred za vaše odpovede.

Najprv prestaňte čítať o chorobách na internete. Toto vám hovorím ako textár. 90% lekárskych článkov napísali ľudia ďaleko od lekárskeho vzdelávania. Často sú v takýchto textoch slová nahradené synonymami, len kvôli tomu, aby bol článok jedinečný. Ale nie každý autor si myslí, že v dôsledku jeho „výtvorov“ niektoré pojmy menia svoj charakter a prijímajú úplne iný odtieň. Internet je plný lekárskych článkov ďaleko od pravdy!

Po druhé, skutočnosť, že fixujete, je to normálne pre VSDeshnik, ak sa zajtra budete cítiť, že vaša päta bolí, potom po zajtrajšku budete mať istotu, že vaša celá noha bolí. Toto je len chorá fantázia nášho mozgu. Lekári by vás nenechali ísť, ak by boli podozriví z niečoho vážneho. Musíte sa pohnúť k sebe, bez ohľadu na to, aké je to ťažké a nasmerovať všetky sily, aby odviedli pozornosť od lymfatických uzlín! A všetko s nimi bude v poriadku.

LaGreata, vďaka za zastavenie. Máte pravdu a máte pravdu, len preklínam deň, keď som šplhal, aby som sa pozrel na moje lymfatické uzliny a čítal som o nich, pretože až do tej chvíle som žil krásne a nevedel som o nich, ani som o nich ani nerozmýšľal, ale teraz som zakryl všetky lymfatické uzliny Teraz považujem telo za potenciálne nebezpečné, v skutočnosti je situácia smutná, pretože si vyžaduje veľa energie a úplne zbavuje potešenie zo života, budem sa snažiť veľmi ťažko čítať a ako sa vzdať tejto témy, ale nebude to ľahké.

Anuta9051988 sa s vami nejako ukľudní a potom všetkých príbuzných vystrašíme. Ako mi môj mučeník povie, že na svete je tak veľa ľudí s veľkými lymfatickými uzlinami, ktoré nechodia k lekárom, nepíšu na fórach, ale jednoducho nevenujú pozornosť ktoré im nevadí. Usporiadame si úzkosť a problémy pre seba) ak sa obávate, napíšte tu, hanbím sa ísť za ľuďmi s týmito lymfatickými uzlinami, naposledy, keď sa svet spojil.

Úplne s vami súhlasím. Logicky, v drvivej väčšine prípadov je zväčšenie lymfatických uzlín spojené so zameraním infekcie a po prudkom náraste sa nemusia vrátiť na svoju predchádzajúcu veľkosť. Moja dcéra má od detstva na krku tri zväčšené lymfatické uzliny, reťaz. Podľa moderných teórií, až 1 cm je normou, v slabinách - až 1,5-2 cm Čo dáva rast lymfatických uzlín v Onco dať? LGM, ochorenia krvi, MTS. Pre nový rok som si tiež všimol niečo také v mojom vlastnom, ak kliknem pod jazyk. Na prázdniny pracovalo len najdrahšie centrum v susednom meste. Podala tam krv, urobila ultrasonografiu - max. lymfatická uzlina 0,7 mm, povedali - norma. Ale - ako sa osoba s VSD líši od normálnej? Normálne sa vyšetrí a upokojí. VSD-Schnick neverí výsledkom.
Takmer onko krv možno vidieť už na rozšírenej analýze.
Aby sa vylúčila LGM, dodatočný röntgen hrudníka sa vykonáva v dvoch projekciách, ultrazvuku brušnej dutiny (pozri vnútorné uzly) a - v smere histórie lekára - lymfatických uzlín, ak sa to považuje za podozrivé. Dievča z fóra LGM napísalo: „12. júna, keď som išiel do sauny, náhodou som našiel bolestivý bod v supraclavikulárnej oblasti.
3 dni po saunovaní, ktoré nebolo 7 rokov - uzol v supraclavikulárnej oblasti vpravo. Ihneď sa obrátil na chirurga v sanatóriu, ktoré pracujem. Krvný test - leukocytóza, zvyšok - norma. Priebeh tsiprolet a uzol vľavo, stáva korálek.
Mimochodom, ešte pred objavením uzla, bola stále zima takmer celý rok, hmotnosť bola vždy veľmi zlé.
Môj nevesta je lekár. Bez váhania poslal vedúci hematologického oddelenia. Výsledok nie je nič, kontrola za mesiac, nie opaľovanie.
Júl: kontrola - uzol do 3-4 milimetrov. Dostupnosť. Nesmie sa opaľovať.
August: prechladnutie, úbytok hmotnosti, bolesť zubov, zhrubnutie submandibulárnych lymfatických uzlín, bolesť v pravej ruke, uzol štítnej žľazy. Zubár: bolesť nie je bolesť zubov. Prostredníctvom úsilia zdravotníckeho personálu sanatória s podozrením na rakovinu štítnej žľazy z MTS boli lymfatické uzliny zaslané do onkologickej ambulancie a chcem povedať, že po celú dobu som podstúpil rôzne vyšetrenia, t. na mieste nesadol.
September: môj snúbenec odchádza do druhého. Rýchly rast lymfatických uzlín. V supraclavikulárnej oblasti vpravo - už jeden - 3 l / y! Teplota po celú dobu je 37,2. Pain. Lieky proti bolesti. Unavený. Malátnosť. Redukcia hmotnosti. Prepich l / y - čistý. Hľadáme.
Október: rovnaké príznaky. Prepichnutie uzla štítnej žľazy - čisté. Prepich l / u na ľavej strane je jasný. Hľadáme.
1. novembra hospitalizácia s plánovanou operáciou štítnej žľazy. 16. november je operácia. Štítna žľaza - adenóm. L / y - lymfadenitída neznámej etymológie. Hľadáme.
December: astmatické útoky. Už nemôžem ísť. Ľahnite si tiež. Ambulancia odmieta. Revízne bloky. Histológia je opäť čistá. Imunohistochémia - od 5 l / l odstránená z LGM len v jednom!
23. decembra: Vivat - LGM. A len 12. januára - Chemoterapia.. Neviem, ako som žil. Môj lekár vo veku 5 rokov za dva mesiace. Ale našiel!

To je - opatrnosť je potrebná, ale je to pozornosť na seba, nie na paniku. Ukázalo sa, že nie je možné robiť s nami röntgenové žiarenie - neexistujú žiadne filmy, robia len fluorografiu, bolo to normálne. Hematológ povedal, že krvný test bol tiež normálny. Ale potom sa cítim niečo zvláštne o tri centimetre))) Mám na mysli ako klasický VSD-Schnick, rovnako ako neskúsená osoba v súkromnom centre. A pôjdem do lekárskej oblasti, je tu veľa návštevníkov a uzol musí byť veľmi skúsený. Jedlo, zaplatiť potvrdenie. Teta píše, že najväčšia lymfatická uzlina je 6 mm. Pýtam sa - a to? Tak vyliezla priamo do úst s lampou - skrútila sa a skrútila - ako, no, žolík, no, snílek. Ako ste to našli? Toto nie je vôbec vaša lymfatická uzlina, ale slinná žľaza. A píše na kus papiera: nevidím ohniská.
A teraz som uviazol na patológii slinných žliaz. Takže je veľmi ťažké žiť - v neustálom strachu. A LGM sa stále bojí, celé moje telo sa stále pichá a v noci sa potím. A na ultrazvuku vnútorných orgánov, kým idete. Len nemôžem. Je to nápoj)))

Submandibulárne lymfatické uzliny u dcéry-6 rokov už viac ako pol roka, mám strach veľa!

Prosím, neprechádzajte okolo, naozaj potrebujem pomoc od tých, ktorí sa s tým stretli. Po sliznom laloku (boli sme dlhodobo liečení) boli lymfatické uzliny zväčšené, neboli zapálené vo veľkosti 2,5-3 cm. Ponáhľala sa k lekárovi a hneď si nemyslela, že po vyliečení trysiek sa vrátia do normálu, ale nebolo to tam. Všeobecne platí, že po celú dobu, lekári nám predpísali trikrát liečbu, mali sme len veľmi dobrú krv (tri ukazovatele boli zvýšené), krv bola dobrá, ako sa hovorí.Od darovali krv vírusu Epstein Barr, jeden pediater povedal, že to bolo pozitívne, pili antivírus a antibiotiká, O niekoľko týždňov neskôr, ďalší pediater povedal, že je negatívny, odporučili, aby môj manžel a ja sme dostali röntgenové očkovanie s manželom (pravdepodobne podozrenie na tuberkulózu). Teraz sa odporúča ísť na regionálneho imunológa (v Cherson). Čítal som recenzie o tomto lekárovi, ktorému sme poslaní a pochopili, že nám ani nepomôžu. Už som sa trápil, že som mal stále dosť srdca a nemohol som ani vstať, za týždeň som stratil 5 kg. Žiadam dievčatá, aby povedali, na koho je lepšie sa obrátiť, aby nám skutočne pomohli, ale už nemajú žiadnu silu, stratili všetku túžbu po živote (((((Žiadam sa bez negatívnych poznámok, moje srdce je už tak mizerné. Vopred ďakujem všetkým, ktorí odpovedajú a dávajú praktické rady.

Publikované 14. júla 2017, 21:27

141 komentárov

Lapich 14. júl 2017 21:29

Moja jedna lymfatická uzlina je tiež submandibulárna, pozri 2. A toto je uzol 3. A nikto nevie, čo to je a nič nepomôže.

vika1972 16. júl 2017, 00:06

Nevšímajte si to je nemožné, musíme hľadať problém, lymfatický systém reaguje na problém. Vo všeobecnosti som stratil mier a na Uzi pozorujeme.

lena4_ 16. júl 2017, 14:40

Nechajte si napísať smer ohmatdet. A znovu zoberte Epstein Barr

vika1972 16. júl 2017, 17:45

Áno, infekcionista z Okhmatdeda mi povedal, aby som si zobral Epsteinu barr, herpes typ 6 cytomegalovírus.

Mariya_K 14. júla 2017, 21:32

Nájdete článok na túto tému na Komarovsky. Píše, že ak sa lymfatické uzliny dieťaťa neobťažujú, ale iba matka, potom nechajte dieťa samé a pite upokojujúci čaj)))

Akira30 15. júla 2017, 21:43

Submandibulárne lymfatické uzliny mojej dcéry sú asi 4 roky staré, s nachladnutím (bolesť v krku, nádcha...). a neobťažujte sa.

lena4_ 16. júl 2017, 14:41

Mama sa nepodvádzajú. Krv by bola zlá, ak by Boh zakázal

NadyushaD 14. júla 2017, 21:37

Ale vo všeobecnosti boli krvné testy mononukleárne? Až po ich objavení sa testuje vírus Epstein-Barrovej, aby sa potvrdila alebo odmietla infekčná mononukleóza. Ale pol roka je dlhý čas. Choroba je sprevádzaná horúčkou a zvracaním. Je nepravdepodobné, že by ste si to všimli u vášho dieťaťa. Ale chronické zameranie zápalu v tele niekde tam. Vedeli ste na výsadbu stafylokokov a streptokokov? Poskytujú zvýšenie lymfatických uzlín a častú subfebrilnú (37,2) teplotu, pretrvávajúce problémy s hrdlom.

Lysiena 14. júl 2017 21:50

Úprimne ani neviem, kde sa pozrieť na tieto mononukleárne bunky. nie sú pozorované žiadne iné príznaky okrem zvýšenia, teplota bola malá, ale jeden deň a doteraz normálna. Nevzdal som sa výsadby stafylokokov a streptokokov, ale premýšľal som o tom a premýšľal som, ako to ešte neposlali. pediater povedal, že imunológ nás nasmeruje na zvyšok potrebných testov.

NadyushaD 14. júla 2017, 21:56

Nemusíte sa pozerať. Pediatrička, ktorá nasmeruje krvný test, sa bude písať, čo hľadať. A až po ich objavení darovať krv na potvrdenie vírusu.

Irina16 14. júl 2017, 21:45

Lymfatické uzliny - to je hematológ.
Chcel by som vám odporučiť, ale lekár mu neodpovedal viac ako rok, odišla do dôchodku. Ale tam sú aj iné hematológovia na Ohmadet (tam pracovala). Medvedev tiež pochválil.

Mia__ 15. júl 2017, 13:03 1

Hovorí len to, že vaši lekári nevedia, ako čítať analýzu a robiť diagnózu vôbec, vyhľadávať imunológa a špecialistu na infekčné ochorenia.

Lysiena 15. júla 2017, 13:21

Odborník na infekčné choroby nám na tieto analýzy vôbec neodpovedal, iba imunológ poskytol telefónne číslo a spôsob, ako sa tam dostať ((

Mia__ 15. júla 2017, 18:09

Okrem toho som si istý, že aj špecialista na infekčné ochorenia sa chce zaistiť.

Elenchik 14. júl 2017 21:51

Urobil ultrazvuk lymfatických uzlín? Veľkosť 2,5-3 cm je pre ultrazvuk? Vo všeobecnosti sa neberie do úvahy len veľkosť, ale štruktúra a pomer kôry a medulárnej časti lymfatických uzlín. Nie nevyhnutne veľké lymfatické uzliny sú patologické, najmä u detí. Je potrebné ísť k imunológovi, nečítajte recenzie. Nemáte inú cestu. A nepanikárte skôr

Raisa 14. júla 2017, 21:54

urobiť ultrazvuk a môžete kontaktovať chirurga

Raisa 14. júla 2017 21:55

Shumenskoye má platené Lorcabinet, všetci lekári chvália

maksim 14. júl 2017, 10:01

Ak vírus vôbec Epstein b.
našiel to znamená, že je vo vašej krvi. Vírus niekedy spí a niekedy sa prebudí. Alebo ju neustále pridávate dieťaťu. Zväčšené lymfatické uzliny naznačujú, že proces st go. Môže to byť aj zmes VIRUSOV. Musíte nájsť infektiológa a imunológa. Pretože ak sú NK bunky u dieťaťa pod normálom, znamená to, že vírus „dobre“ porazil imunitný systém a telo sa jednoducho nedokáže vyrovnať. Pomerne imunná. Ak chcete pochopiť stav imunky, musíte odovzdať celý imunogram.

Maksim 15. júla 2017, 21:36

Je lepšie byť aktívny a rozumieť tam a všetko bude v poriadku.

Oxana78 15. júl 2017 21:44

Lysiena, ja som bola malá už takmer 5 rokov a o dva roky neskôr, vírus sa preniesol bez príznakov únavy, ako som už povedal, neskôr sa zistilo, že preskočili, keď ich starší brat ochorel o pár mesiacov neskôr. Podobne ako nachladnutie, neskôr sme prišli na to, kedy to bolo. A. tak lekár mal zvyčajne akútne respiračné infekcie, len zotavil o niečo dlhšie. Deti často nosia príznaky.

Lysiena 15.7.2017, 22:38

tak sme práve ochoreli skôr, ako sa zvýšili, zotavili sa dlhšie ako obvykle, a potom ma to namáhalo, pretože sme už vyskúšali veľa vecí

satti 15. júla 2017, 01:28

Protilátky proti CMV, Toxoplasma, Giardia, Epstein Barra. Uzi prečo? No, napríklad, pečeň sa rozšíri, takže to nie je príčina, ale dôsledok.

Lysiena 15. júla 2017, 11:18

Satti, pošlem ti fotku výsledkov v osobnom!

Irina16 15. júla 2017, 12:01

Musíte ukázať infekčné choroby, ale nie tu na fóre. Som vážne.

Lysiena 15.7.2017, 12:57 1

sme vyšetrení, už sme boli u pediatra, chirurga, fiatizistu, špecialistu na infekčné choroby, Laury a endokrinológa (šiel na lekársku prehliadku v škole), vo všeobecnosti povedali, že sú normálne a že sme zdraví. tu na fóre nehľadám spôsob liečby a aké sú dôvody, ale chcem sa dozvedieť viac informácií o tom, kam, s kým by ste sa mohli obrátiť a aby im naozaj a rýchlo pomohli. tu nie sú lekári a na internete ich nepracujú))

MAMAchoLi 15. júla 2017, 12:47 1

Konzultáciu konzultujte s hematológom.

MAMAchoLi 15. júla 2017 13:01

Začnite s hematológom.

Lysiena 15. júla 2017, 13:21

zistite, či existuje taký špecialista, ak je niečo ako prvé

vita_sumy 15. júl 2017 23:45

Uistite sa, že ísť na hematológa

mashamasha 15. júl 2017, 14:31 1

Vráťte sa k zubárovi. Náš pediater mal podozrenie na lymfatické uzliny, ale ukázalo sa, že slinná žľaza bola zapálená. je to len v prípade

Lysiena 15. júla 2017, 14:32

boli a zabudli písať. vytiahol jeden zub. naše zuby nie sú dokonalé, sú tu kazy a všetko, ale zubár povedal, že to nie je zo zubov

Vetochka75 15. júl 2017, 21:57 1

Neviem, či ti pomôžem, ale chcem fandiť. Celé moje detstvo malo zväčšené lymfatické uzliny, boli tam veľké gule a čas od času som bol chorý. Prieskum neukázal nič. Lymfatické uzliny sú v adolescencii. Zdravie svojej dcéry silný a držať sa v ruke! Dieťa potrebuje zdravú mamu!

Lysiena 15. júla 2017, 22:42

Veľmi pekne vám ďakujem za vašu podporu, ako to teraz potrebujem. existuje mnoho príbuzných a priateľov, ale nikto sa o nás nestará, ale podpora znamená veľa.

iryna_b 15. júla 2017, 22:15

Je zvláštne, že krvný test na Epsteina nie je možné analyzovať normálne, musíte ho vziať do Dile alebo Savon, a tam sa môžete dozvedieť, čo tam protilátky vytvárajú. Pre mňa je smiešne čítať vyššie, ako napísali "vírus sa prebúdza", čo znamená pozitívny výsledok, je jasne vidieť na protilátkach, že dieťa je choré alebo choré.
Naplánujte si analýzu v normálnom laboratóriu zo žily pre Epstein-Barr a pre cytomegalovírus, ultrazvuk lymfatických uzlín a orgánov brušnej dutiny, čerstvý krvný test s prstom so vzorcom a so všetkými analýzami a výsledkami prejdite na špecialistu na infekčné ochorenia a hematológa. Zdravý je imunológ po špecialistovi na infekčné ochorenia a gematológa.

iryna_b 16. júl 2017, 12:21

Nemá spať a analýza ukáže protilátky, ktoré vám imunológ odporučí, neviem, nemusí študovať med alebo zarobiť peniaze pre vás

vika1972 16. júl 2017, 17:47

Ak viete, ako sa lieči herpes typu 4.6 len s protivírusovými liekmi?

Lysiena 16. júla 2017, 19:04

Nášmu vidieckemu pediatrickému terapeutovi sme predpísali antivirotikum Acyclovir a potom v meste o pár mesiacov neskôr pediatri predpísal ďalší antivírusový liek, groprinosín. Teraz sa divím, že potrebujú neustále piť s prestávkou, alebo len raz? kto vie, kto to bol?

Greene 15. júla 2017, 22:17

Nebojte sa. Musíte ísť na hematológa (Ohmatdet je presne a nie jeden), vziať smer od svojho pediatra a riadiť. Môj syn je starý 3,5 roka, od 6 mesiacov (3 cm a 2,5 za ušami, menšie submandibulárne, asi 1,5. Niekedy sa trochu znižujú. Raz za šesť mesiacov sa poradíme, prejdeme testami. Pre hematológa je potrebné vylúčiť onkológiu a Ostatné bjaki, ak potrebujete konzultovať s inými lekármi a konzultovať, strávil som prvý rok veľmi znepokojený tým, ako sa v 6 mesiacoch objavili veľké hrbole za ušami, veľmi viditeľne vizuálne, teraz sa chĺpky schovávajú. Trvám na očkovaní, lymfatické uzliny nie sú hrozné, ak nie je iná Goy choroba, hlavná vec, aby pod kontrolou.

Lymfatické uzliny sú zväčšené.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste na komentovanie

Ak chcete zanechať komentár, musíte byť členom.

Vytvorte si účet

Zaregistrujte sa na účet. To je jednoduché!

Prihláste sa

Už ste členom? Prihláste sa tu.

Páska na činnosti

Manžel povedal, že chce žiť sám.

Vévoda z Makhachkala komentoval otázku užívateľa Zaniknuté slnko v otázkach

Povedz nám o 2 manželstvách.

Svetlana123 komentovala otázku Pusichka1988 v sekcii Questions

Povedz mi niečo o kvetoch

Maryasa komentovala otázky kaktussu v sekcii Otázky

Po prevode - režim, zdravotný stav, výtok atď.

Pani.Smart odpovedala používateľovi Alenka_Pelenka // v oblasti reprodukčných technológií: AI, ECO, ICSI

Dieťa určitého pohlavia

// Lamere // pridaná otázka v otázke

Po 40 rokoch so svojím yak!

kosina odpovedala na tému Аленка_Пелёнка // v oblasti Reprodukčných technológií: AI, ECO, ICSI

Upozornite YouTube / Instagram kanály pre vývoj dieťaťa.

liarny komentoval otázku od používateľa Xosta v sekcii Otázky

Recepty na grilovacie panvice

Redbreezz komentoval otázku Peyota v otázke

Február - koniec zimy a zimy, baby, poď, si veľmi potrebný!

Sally odpovedala na tému YunSlavkin na tému Grafy

Čo vidieť?

komentoval otázku užívateľa // kukla777 // in Questions

Zväčšené lymfatické uzliny recenzia


Opustil fórum
Počet správ: 9
Dátum registrácie: jún 2012

Dobré popoludnie Prompt, submandibulárna lymfatická uzlina bola zväčšená (zub bol bez výplne), potom po jeho ošetrení (občas to reagovalo na chladné), 2 viac sa zvyšovalo po submandibulárnom, potom bol predpísaný makropén, po začiatku jeho príjmu, začal ťahať zub Pre zubára to bolo rozhodnutie zaplniť kanály zuba. Po 10-dňovom makroúrovni, o mesiac neskôr, sa uskutočnil ultrazvukový sken a zväčšili sa krčné, inguinálne a axilárne lymfatické uzliny.

Predané vírusu vírusu Enstein-Barrna, AT k skorému vírusu EA (EA) AG Ensh. Barr IgG nebol detegovaný, AT k jadru (NA, neskorý) AH vírusu Ensh. Barr IgG nebol detegovaný, Avidita AT k jadru (NA) Enh. Barr IGg- 0% (norma od 40 do 100%), AT na kapsidovú (VCA) AG vírusu Ensh, Barr IgG - nedetekovaná, avidita AT na kapsid (VCA) AG vírusu Ensh. IgG-0% (norma z 10-40 primárne inf., 40-100-predchádzajúca infekcia), AT na kapsid (VCA) AG Ensh. Barr IGM-vírusu neboli detegované.
Kompletný krvný obraz:
lymfocyty / relatívny počet LY 42,6% (norma 20-37) relatívna lymfocytóza
granulocyty / relatívne množstvo GR 47,7% (norma 48-78)
Hemoglobín Hb 145g / l (norma 115-142)
Hematokrit Hct 44,4% (norma 36-42)
šírka distribúcie červených krviniek RDW 14,7% (normálne 11,5-14,5)
Len v prípade, že píšem, že mačka sa nakazila blchami a uhryzli nás s mojím manželom, môj manžel má tiež axilárne lymfatické uzliny, ale pretože žijeme v dedine, v súkromnom dome, potom môžu uhryznúť a bežať cez potkany, myši. Na základe toho, niečo poradiť, môžu nejaké testy ešte prejsť?

Fórum pre mamičky a oteckov z Poltavy

Zväčšené lymfatické uzliny

  • ako
  • Nepáči sa vám
Sana 29.7.2010

  • ako
  • Nepáči sa vám
Svetlana 30.7.2010

  • ako
  • Nepáči sa vám
grace 30. júl 2010

  • ako
  • Nepáči sa vám
grace 05 Dec 2010

  • ako
  • Nepáči sa vám
Sana 05.12.2010

Sana, ako sa máš s lymfatickými uzlinami?


Cítite sa malé. Ale už som sa prestal obťažovať. Dvaja kuma-doktori povedali, že to prejde.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Alina_21 05.12.2010

  • ako
  • Nepáči sa vám
Dakila2 06.12.2010

  • ako
  • Nepáči sa vám
Katyn 06.12.2010

Ako porozumieť týmto alebo zväčšeným lymfatickým uzlinám?

Julia, wen je pečať na koži, myslím, napríklad, ak vytiahnete kožu, potom ju cítite na koži. A lymfatické uzliny sú „guľôčkami“ pod kožou, napríklad, ak vytiahnete kožu, zostanú na mieste, na pokožke nič necítim (dúfam, že je to pochopiteľné)

  • ako
  • Nepáči sa vám
grace 06.12.2010

  • ako
  • Nepáči sa vám
Katyn 06.12.2010

  • ako
  • Nepáči sa vám
Kaori 21. mája 2011

  • ako
  • Nepáči sa vám
gjulchetaj 21. mája 2011

  • ako
  • Nepáči sa vám
vivita 29 aug 2011

Ako pochopiť tieto alebo zväčšené lymfatické uzliny? Alebo to môže určiť len lekár? Moja Kostya od narodenia na krku je úplne symetrická na oboch stranách lopty o niečo viac ako hrášok. A zatiaľ sa nezmenili, neobťažujte sa. Pediater nepovedal nič, len "budeme pozorovať". Testy boli vždy dobré. Nejako sa o to stále neobťažujem. A teraz si myslím, že je potrebné preskúmať, pretože sú tam stále, a nebolo zrejmé, že zmiznú.


Môj syn je rovnaký, len na jednej strane veľkosť veľkého hrachu. Táto loptička ho tiež neobťažuje, nezvyšuje a nezmizne úplne. Naše testy sú dobré, pediater nevidí žiadny dôvod na obavy, ale vzal som svojho syna k chirurgovi. Chirurg povedal, že lymfatické uzliny nie sú zväčšené, je jednoducho väčší ako iný, ako to bolo, asymetrické lymfatické uzliny, patológia nie je. Zakaždým, keď sa dostanem k pediaterovi, stále priťahujem jeho pozornosť k tejto lymfatickej uzline. Nadmerná kontrola nebolí.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Lyalya 30. 1. 2012

  • ako
  • Nepáči sa vám
milosť 13 január 2012

Máme tiež zväčšené lymfatické uzliny, len na ľavej strane, som zvperezhivala, pediater hovorí, že keď sa imunitný systém nedokáže vyrovnať s chorobou, všetka špina sa hromadí v lymfatických uzlinách a zvyšuje sa. ?

Naše lymfatické uzliny boli rozšírené o viac ako jeden rok, testy ukazujú, že všetko je normálne (TTT), všetci pediateri povedali, že by mohli zostať takmer až do dospievania. Lymphomazot nám nepomohol.

Pijeme lymfomazot, len je potrebné piť za mesiac a ako je to možné so záhradou?

Dajte do materskej školy a navyše zaplatiť opatrovateľku, nedá žiadne otázky, ja som.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Nat 20. januára 2012

  • ako
  • Nepáči sa vám
toffee 15. februára 2012

  • ako
  • Nepáči sa vám
Momsen 23. februára 2012

  • ako
  • Nepáči sa vám
grace 23. februára 2012

Aj my sme mali za ušami veľa chýb, boli odporúčané homeopatickými tabletkami Iov-Malish. Mesiace 4 sme pili 1 loptičku a poškodili všetko v poriadku! U detí sa môžu zvýšiť, pretože lymfatický systém sa formuje, tak mi to povedal pediater.


A kto si ich napísal? Kde ste kúpili?

Stretli sme sa aj s týmto problémom, ja som sa pokazil, očakával, plakal pred slnkom, no, všeobecne, všetko je ako obvykle. Išiel som do fóra, trochu sa upokojil. Testy sme už zložili, všetko sa zdá byť v poriadku. Naše zuby rýchlo lezú, takže verím, že všetko je cez nich. Vynára sa však otázka, dievčatá, ako dlho ste dávali deťom lymfómy a ako dlho tieto lymfatické uzliny zmizli, ak zmizli?